Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Imbracaminte, Textile & Accesorii Servicii de reparatii
Informatii companie
ROXABELA SRL
Tip afacere: Distribuitor/Vanzare cu Ridicata, Producator, Servicii, Comert
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2012
Descrierea companiei
Atelier de bijuterii in cadrul caruia lucram manual bijuterii si diverse accesorii cu materiale atent alese precum perle si cristale Swarovski® Elements, subansamble din Argint 925, perle de cultura, aliaje din metale non-alergice, metale placate cu aur sau argint, materiale textile fine precum dantele, matase, tulle, voal. De asemenea, se regasesc in portofoliu nostru bijuterii si accesorii de par care nu sunt realizate manual in atelierul Madamme Bijoux.  Deoarece este deosebit de important pentru noi sa oferim doar produse de inalta calitate clientilor nostrii, aceste piese contin cristale de Zirconiu (denumite si Cubic Zirconia, Zirconiu Cubic sau CZ), iar aliajele sunt placate cu aur alb.
Limbi vorbite:
Engleza, Romana
Nr. angajati: 
sub 5
Descriere produse/servicii
Bijuterii placate cu aur alb, coronite si accesorii de par decorate cu cristale de sticla si/sau de Zirconiu. Bijuteriile personalizate ce sunt lucrate manual in atelier cu perle si cristale Swarovski® Elements, subansamble din Argint 925, perle de cultura si cristale de sticla. Butoni camasa Accesorii pentru bebe decorate cu cristale Swarovski® (suzete, lantisoare pentru suzete, botosei, bentite, lumanari botez) Servicii de personalizare cu cristale Swarovski: pahare, pantofi, botosei bebe
Avantajele companiei
Posibilitatea de a personaliza in functie de dorinta clientului, dar si de a lucra la comanda un accesoriu sau o bijuterie special creata pentru client, cu ocazia unui eveniment sau pentru o anumita tinuta. In atelier personalizam cu cristale Swarovski si pahare, pantofi sau alte obiecte ale clientilor.